Inredningskonsultation

              

 

Känner du att du är redo för en förändring, men vet inte vilken stil du har? Behöver du hjälp med att inreda ditt vardagsrum? Är du redo att fatta ett beslut som kommer att få dig att nyttja din yta på ett mycket bättre sätt? Eldkrona är mycket bra på att hitta er personlighet och er stil. Jag plockar fram guldkornen i din befintliga inredning och bygger från det. Du kommer garanterat njuta mer av din hemmiljö.

Pris: Kontakta mig för offert

       Personal shopper                     Inredning

Tycker du det är roligt med inredning, men har svår att hitta den röda tråden i dina inredningsinköp? Letar du efter något speciellt och behöver en glad, peppande hjälpande hand? Då kan du kontakta mig för en shoppingrunda. Se mig som en personlig tränare som får dig att blomma ut och hitta din personliga stil. OBS enbart för kunder som tidigare beställt Inredningskonsultation Del 1 eller Inredningskonsutlation skype.

Personal shopper inredning

Pris: 495 kr/tim+resersättning

ex.moms

 

    Inredning mässmonter

                 Maxyta 30 kvm

 

Trött på att er monter ser ut som alla andras? Jag kan erbjuda en personlig inredning och en komplett möblerad monter. Jag samarbetar med en teknikleverantör som jobbar med ljud, ljus och rörlig bild och vi tillsammans kan ge dig den monter du önskar. Här är en unik möjlighet att få en personlig monter som är både välkomnande för kund och mässpersonal. 

Inredning, snickeri och teknikpaktet

Pris: Kontakta mig för offert

© 2023 by Demi Watson. Proudly created with Wix.com